Direktlänk till inlägg 26 maj 2015

Dina åsikter gör skillnad!

Vi som startade den här bloggen, (Linn och Moa, )ansåg att vi hade någonting att berätta och ville få våra röster hörda.  Så bland alla sätta att förmedla våra åsikter passade en blogg bra. Så man kan skriva ut vad man tycker och vilka funderingar som sitter på hjärnan just nu.

Vi hoppas att ni  läsare förhoppnignsvis tittar in på vår blogg, samt att ni blir aktiva i de frågor som rör er vardag, ung som gammal. Vi  är intresserade av era åsikter, så var inte rädda och delta redan idag!

I alla våra framtida blogginlägg kommer det finnas länkar så ni själva kan bilda en egen uppfattning om de ämnen vi kommer att diskutera här på bloggen, om ni inte redan har era egna uppfattningar redan får början. :)


Det var allt från oss denna gång men vi ses i nästa inlägg   


MVH

Vi vill vara

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Vi är alla rätt medvetna om den psykiska ohälsan som cirkulerar bland oss i dagens samhälle. Det är allt fler som öppet medger att de lider eller känner någon form av oro eller ängslan idag. Men varför ökar det kan man ju undra? Jag som gymnasieele...

Är det inte jobbigt när man får ett sånt där släng av depression efter man ser en sorglig film, eller när brorsan får damp eller när tanten i huset bredvid är världens psykfall? Är det inte jobbigt? Men vet du vad jag tycker är jobbigt?   Människ...

Presentation

Vi heter Linn och Moa och vi är här för att inspirera andra ungdomar att bli mer aktiv i samhället vi lever.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards